The Bone Season

een fantasy serie in 7 delen
8.9 sterren
2013

Dit fantasy boek staat in beste fantasy boeken series  

beste fantasy series - the bone season

De eerste drie delen van de serie kan je het makkelijkst als e-book vinden momenteel: de eerste trilogie The Bone Season. De rest van de boeken vind je hier.

Londen, 2059. In de Republic of Scion is helderziendheid illegaal, maar in de schaduw gedijt een criminele onderwereld. Uniek onder helderzienden, Paige Mahoney is een droomwandelaar, in staat om andere mensen te bezitten - en volgens de Scion-wet pleegt ze verraad door simpelweg te ademen.

Elders is er echter een machtszetel die nog groter is dan Scion. En ze hebben een ander ontwerp voor Paige en haar ongewone vaardigheden...

In deze meeslepende, buitengewone boeken zal Paige uitgroeien tot de leider van een revolutie als geen ander, vastbesloten om gerechtigheid te brengen in een wereld die voor niets zal stoppen om haar te vernietigen.

Op de serie verscheen recent ook een prequel fantasy reeks kortverhalen: The Pale Dreamer, heel goedkoop als e-book te verkrijgen momenteel. 

In het gevaarlijke hart van Scion London loopt een gevaarlijke en waardevolle poltergeist rond – en hij moet worden gepakt voordat er chaos uitbreekt in de straten van de hoofdstad. Hier speelt de helderziende onderwereld volgens zijn eigen regels, en rivaliserende bendes zullen er alles aan doen om zo'n prachtige prijs te winnen.

De zestienjarige Paige Mahoney werkt voor Jaxon Hall, de beruchtste mimespeler van de stad. Hij denkt dat ze een krachtig geschenk verbergt, maar het weigert naar boven te komen. Misschien is dit de kans die ze nodig heeft om haar positie in zijn bende, de Seven Seals, veilig te stellen...

Met 'The Bone Season' nog niet gevonden wat je zocht?

Er zijn nog veel meer steengoede fantasy boeken te ontdekken op de site.

Zo hebben we uitgebreide top 10 lijsten met fantasy boeken voor volwassenen, fantasy boeken voor de jeugd en de beste fantasy boeken series. Als je deze lijsten eens doorkijkt vind je zeker nog een goed fantasy boek om te lezen. Misschien wel je nieuwe favoriete fantasy boek. Wil je enkel recente fantasy kijk dan eens naar nieuwe fantasy boeken 2024 of naar het beste fantasy boek 2023.

Op ScienceFictionBoeken.com vind je anders ook nog lijsten van de beste science fiction boeken, ook voor fantasy fans. Veel leesplezier.