Andere boeken websites

Bekijk ook eens een aantal andere goede websites waar je nog boeken kan vinden om te lezen.

BesteJeugdboeken.com

Beste Jeugdboeken heeft uitgebreide lijsten met de beste jeugdboeken van 2018 en de beste jeugdboeken ooit als je op zoek bent naar een nieuw jeugdboek om te lezen. We hebben ook top 10 lijsten met de beste jeugdboeken voor 12 tot 15 jarigen en jeugdboeken vanaf 15 jaar; en een lijst met jeugdboeken die worden verwacht, als je eens wil kijken wat er binnenkort wordt uitgebracht. Bijkomende thematische lijsten zijn onder andere een top 10 van Young Adult fantasyboekenjeugdthrillers, de beste Young Adult series en nog veel meer. 

BesteKinderboeken.com

Een website met de bekendste en leukste kinderboeken voor 0 tot 12 jarigen met lijsten van kinderboeken per leeftijd.

BesteReisgidsen.com

BesteReisgidsen.com is dé website voor en over de beste reisboeken. Wat je er onder andere kan vinden: reisgidsen Parijs, reisgidsen Rome, reisgidsen Berlijn, reisgidsen Sint-Petersburg, reisgidsen Porto, ...

Op BesteReisgidsen.com vind je reisboeken voor alle landen ter wereld en van alle continenten. Naast reisgidsen vind je op de site ook een selectie van de beste reisverhalen ter wereld. Ook voor stadsgidsen kan je op deze site terecht.

SpannendeBoeken.com

Spannende Boeken is een website die gericht is op de beste spannende boeken en thrillers. De belangrijkste lijst is de lijst met de beste thrillers van 2018, maar ook voor vorig jaar hebben we een lijst van beste thrillers van 2017. Daarnaast heb je er ook nog allerlei lijsten zoals thrillers met seriemoordenaars, Scandinavische thrillers, thrillers in Detective & Mysterie en nog veel meer. Voor de liefhebbers zijn er ook top tiens van de beste psychologische en literaire thrillers.

BesteBoeken.be

BesteBoeken.be is een website waar je allerlei goede boeken kan vinden om te lezen in allerlei verschillende genres. De website bevat zo bijvoorbeeld lijsten met de beste science fiction boeken, beste fantasy boeken, beste horror boeken en beste spannende boeken. Daarnaast vind je er ook de beste historische romans en goede romans en biografieën. Er staan ondertussen meer dan 100 verschillende boekbesprekingen op BesteBoeken.be en er worden voortuderend nieuwe boeken aanraders toegevoegd, dus het loont zeker de moeite om eens te gaan kijken.

Sciencefictionboeken.com

Op Science Fiction Boeken kan je de beste science fiction boeken vinden. Er zijn ook top 10 lijsten te vinden van de beste science fiction boeken series en de beste science fiction boeken jeugd. Voor de liefhebbers van fantasy boeken hebben we ook een lijst van de beste science fiction boeken voor fantasy fans.

Horrorboeken.com

Een website gewijd aan de beste horror boeken ooit. Daarnaast heb je nog een top 10 van beste horror boeken jeugd en een beperktere lijst van de beste horror boeken series. Genoeg steengoede horror boeken om uit te kiezen dus als je van het horror genre houdt.

Boekentips.com

Boekentips.com  is een goede plek om nieuwe boeken te ontdekken. De site is nog in opbouw maar je kan er al verschillende interessante lijsten van boeken aanraders terugvinden. Onder andere lijstjes van de best verkochte boeken en romans van 2017, zowel van Nederland als België. Recente lijsten zijn lijsten van de beste horror boeken ooit, beste oorlogsboeken ooit en de beste kookboeken van 2017.

Bestekookboeken.com

Op zoek naar een goed kookboek? Op Bestekookboeken.com vind je de beste kookboeken van 2018 naast nog veel andere. Wil je graag op een verantwoorde manier diëten dan heb je er ook een rubriek met de beste dieet kookboeken gezond en makkelijk afvallen. Misschien is het beste dieet wel een dieet waarbij je gewoon lekker en gezond eet en op een verantwoorde manier langzaamaan vermagert. Ondertussen staan er ook al de nieuwe en beste kookboeken van 2019 op de website en populaire kookboeken om vegetarisch te koken, veganistische kookboekenkookboeken voor de barbecue of kookboeken om lekker te gaan bakken.

Books To Read

Books To Read is een Engelstalige site waar je je volgende favoriete Engelstalige boek kan ontdekken. Ontdek er Engelstalige boeken bestsellers en aanraders. Zoek naar boeken op basis van auteur, titel of trefwoorden. Of zoek op basis van het ISBN nummer van het boek.

Andere websites

Op Muziektips.com vind je de beste muziek cd's van het moment, en op DVDfilmtips de beste dvd's en tv series. Op Speeltips.com heb je dan weer lijsten met de beste games en het beste speelgoed van nu.

Voor een Engelstalige tegenhanger van Beste Fantasy Boeken kan je kijken naar MyBesteFantasyBooks.com, een Amazon affilate website met zowat dezelfde inhoud.

Heb je interesse omte gaan bloggen of wil je daar meer over leren? Kijk dan eens op onze blog op DigiWereld.com. Je vindt er ook informatie over hoe je online geld kan verdienen.