Andere boeken websites

Bekijk ook eens een aantal andere goede websites waar je nog boeken kan vinden om te lezen.

BesteJeugdboeken.com

Beste Jeugdboeken heeft uitgebreide lijsten met de beste Young Adult van nu en van de laatste jaren en de beste jeugdboeken ooit als je op zoek bent naar nieuwe, goede jeugdboek om te lezen. We hebben ook top tien lijsten met de beste jeugdboeken voor 12 tot 15 jarigen en jeugdboeken vanaf 15 jaar, en een lijst met jeugdboeken die worden verwacht, als je eens wil kijken naar wat er binnenkort wordt uitgebracht. Bijkomende thematische lijsten zijn onder andere een top 10 Young Adult fantasyjeugdthrillers, de beste Young Adult series en nog veel meer. Je vindt zeker een nieuw favoriet boek om te lezen op de site zoals Young Adult boeken Veronica Rothmagische Young Adult of de boeken van John Green.

BesteKinderboeken.com

Een nieuwe website met de bekendste en leukste kinderboeken voor kinderen van 0 tot 12 jaar met lijsten van de beste kinderboeken per leeftijdscategorie. Nieuw op de site is een lijst met boeken zoals Harry Potter voor jonge lezers, kerst kinderboeken, sinterklaas boekjes en winter peuterboeken. Je vindt er ook kinderboeken van auteurs zoals alle boekjes van Kathleen Amant of de kinderboeken van Daniela Drescher of de boeken van Anna Ruhe.

BesteBoeken.be

BesteBoeken.be is een site waar je allerlei goede boeken kan vinden om te lezen in allerlei verschillende genres. De website bevat zo onder andere top tiens met de beste science fiction boeken, beste fantasy boeken, beste horror boeken en beste spannende boeken. Daarnaast vind je er ook de beste historische romans en goede romans en biografieën. Er staan ondertussen meer dan 100 verschillende boekbesprekingen op BesteBoeken.be en er worden voortdurend nieuwe boeken aanraders toegevoegd, dus het loont zeker de moeite om eens te gaan kijken. Op de site worden mijn eigen favoriete boeken besproken.

Sciencefictionboeken.com

Op de website Science Fiction Boeken dot com kan je de beste science fiction boeken ontdekken die er te vinden zijn. Er zijn ook top 10 lijsten te vinden van de beste science fiction boeken series en de beste science fiction boeken jeugd. Voor de liefhebbers van fantasy boeken hebben we ook een lijst van de beste science fiction boeken voor fantasy fans dus neem daar ook zeker eens een kijkje. Science fiction boeken kunnen immers evenveel fantasie bevatten dan de beste fantasy boeken.

Horrorboeken.com

Een nieuw aangemaakte website gewijd aan de beste horror boeken ooit. Daarnaast heb je nog een top tien van de beste horror boeken jeugd en een beperktere lijst van de beste horror boeken series die er momenteel te vinden zijn. Genoeg steengoede horror boeken om uit te kiezen dus als je van het horror genre houdt.

Kookboeken

Op zoek naar een goed kookboek? Op Bestekookboeken.com vind je de nieuwe kookboeken van dit jaar naast nog veel andere steengoede kookboeken. Wil je graag op een verantwoorde manier diëten dan heb je er ook een rubriek met de beste dieet kookboeken gezond en makkelijk afvallen. Misschien is het beste dieet wel een dieet waarbij je gewoon lekker en gezond eet en op een verantwoorde manier langzaamaan vermagert. Ondertussen staan er ook populaire vegetarische kookboeken, vegan kookboekenkookboeken voor de barbecue of kookboeken om lekker te gaan bakken op de site. Ben je een keukenprins of -prinses dan kan je op Bestekookboeken.com heerlijk grasduinen om je nieuwe favoriete kookboek te ontdekken. Nieuw op de site zijn top 10 lijsten met kerst kookboeken en bijvoorbeeld Surinaamse kookboeken of glutenvrije kookboeken. Je vindt ook kookboeken per auteur, zoals de kookboeken van Jeroen Meus, waaronder zijn nieuwe kookboek Seizoenskost van jeroen meus.

Een nieuwe site is vegetarischekookboeken.com met vegetarische kookboeken beginners en vegetarische kookboeken bekende chefs.

Een vergelijkbare site geeft onder andere vegan kookboeken beginners. Een nieuwe website is GoedKookboek.nl met onder andere de beste airfryer kookboeken. Hier vind je dan weer een top 10 kookboeken 2023.

Andere websites

Op De Top 10 lijstjes vind je allerlei top tiens die leuk zijn om te lezen. Van top tiens met de beste boeken in verschillende genres tot films en film series, maar ook lijsten die met muziek te maken hebben. Een erg populaire lijst is de lijst met de 10 beste goocheltrucs ooit of de top 10 beste dinosaurussen.

Heb je eigen websites en zoek je links naar die websites dan kan je hier een gratis gastblog plaatsen. Heb je nog geen website maar wil je er een dan kan je hier goedkoop websites laten maken.

Op Speelvogel.com vind je onder andere breinbrekers voor kinderen en Harry Potter speelgoed.

Nog een lijst met fantasy boeken hier.