Andere boeken websites

Bekijk ook eens een aantal andere goede websites waar je nog boeken kan vinden om te lezen.

BesteJeugdboeken.com

Beste Jeugdboeken heeft uitgebreide lijsten met de beste jeugdboeken van de laatste jaren en de beste jeugdboeken ooit als je op zoek bent naar nieuwe, goede jeugdboek om te lezen. We hebben ook top tien lijsten met de beste jeugdboeken voor 12 tot 15 jarigen en jeugdboeken vanaf 15 jaar, en een lijst met jeugdboeken die worden verwacht, als je eens wil kijken naar wat er binnenkort wordt uitgebracht. Bijkomende thematische lijsten zijn onder andere een top 10 van Young Adult fantasyboekenjeugdthrillers, de beste Young Adult series en nog veel meer. Je vindt zeker een nieuw favoriet boek om te lezen op de site.

BesteKinderboeken.com

Een nieuwe website met de bekendste en leukste kinderboeken voor kinderen van 0 tot 12 jaar met lijsten van de beste kinderboeken per leeftijdscategorie.

SpannendeBoeken.com

Spannende Boeken is een nieuw gemaaktewebsite die de beste en nieuwste spannende boeken en thrillers toont. De belangrijkste lijst is de lijst met de beste thrillers van 2020, maar ook voor vorig jaar hebben we een lijst van beste thrillers van 2019 en vroeger. Daarnaast heb je er ook nog allerlei lijsten zoals thrillers met seriemoordenaars, Scandinavische thrillers, thrillers in Detective & Mysterie en nog veel meer. Voor de liefhebbers zijn er ook top tiens van de beste psychologische en literaire thrillers te vinden. Genoeg keuze dus.

BesteBoeken.be

BesteBoeken.be is een site waar je allerlei goede boeken kan vinden om te lezen in allerlei verschillende genres. De website bevat zo onder andere top tiens met de beste science fiction boeken, beste fantasy boeken, beste horror boeken en beste spannende boeken. Daarnaast vind je er ook de beste historische romans en goede romans en biografieën. Er staan ondertussen meer dan 100 verschillende boekbesprekingen op BesteBoeken.be en er worden voortdurend nieuwe boeken aanraders toegevoegd, dus het loont zeker de moeite om eens te gaan kijken. Op de site worden mijn eigen favoriete boeken besproken.

Sciencefictionboeken.com

Op de website Science Fiction Boeken dot com kan je de beste science fiction boeken ontdekken die er te vinden zijn. Er zijn ook top 10 lijsten te vinden van de beste science fiction boeken series en de beste science fiction boeken jeugd. Voor de liefhebbers van fantasy boeken hebben we ook een lijst van de beste science fiction boeken voor fantasy fans dus neem daar ook zeker eens een kijkje. Science fiction boeken kunnen immers evenveel fantasie bevatten dan de beste fantasy boeken.

Horrorboeken.com

Een nieuw aangemaakte website gewijd aan de beste horror boeken ooit. Daarnaast heb je nog een top tien van de beste horror boeken jeugd en een beperktere lijst van de beste horror boeken series die er momenteel te vinden zijn. Genoeg steengoede horror boeken om uit te kiezen dus als je van het horror genre houdt.

Boekentips.com

Boekentips.com  is een goede plek om nieuwe boeken te ontdekken. De site is nog in opbouw maar je kan er al verschillende interessante lijsten van boeken aanraders terugvinden. Onder andere lijstjes van de best verkochte boeken en romans van 2020, zowel van Nederland als België. Recente lijsten zijn lijsten van de beste horror boeken ooit, beste oorlogsboeken ooit en de beste kookboeken van 2019, maar er is nog veel meer te vinden en ontdekken op Boekentips.com.

Bestekookboeken.com

Op zoek naar een goed kookboek? Op Bestekookboeken.com vind je de beste kookboeken 2020 naast nog veel andere steengoede kookboeken. Wil je graag op een verantwoorde manier diëten dan heb je er ook een rubriek met de beste dieet kookboeken gezond en makkelijk afvallen. Misschien is het beste dieet wel een dieet waarbij je gewoon lekker en gezond eet en op een verantwoorde manier langzaamaan vermagert. Ondertussen staan er ook de nieuwe en beste kookboeken van 2019 op de website en populaire vegetarische kookboeken, vegan kookboekenkookboeken voor de barbecue of kookboeken om lekker te gaan bakken. Ben je een keukenprins of -prinses dan kan je op Bestekookboeken.com heerlijk grasduinen om je nieuwe favoriete kookboek te ontdekken.

Andere websites

Op Muziektips.com vind je de beste muziek cd's  en langspeelplaten van het moment.

Op De Top 10 lijstjes vind je allerlei top tiens die leuk zijn om te lezen. Van top tiens met de beste boeken in verschillende genres tot films en film series, maar ook lijsten die met muziek te maken hebben. Een erg populaire lijst is de lijst met de 10 beste goocheltrucs ooit.

Op Milito.nl vind je de leukste kleurplaten om af te drukken en in te kleuren.

Go webshop

https://krantlezen.nl/

Nog een lijst met fantasy boeken hier.

Geschiedenis boeken.