The Combat Codes

deel 1 van de Combat Codes trilogie (En)
Auteur: 
Alexander Darwin
8.9 sterren
2015

Dit fantasy boek staat in beste fantasy boeken series  

beste fantasy series - The Combat Codes

In een wereld waar door de strijd geharde krijgers het lot van rijken bepalen, zoeken door oorlog geteisterde naties een nieuwe kampioen in het eerste boek van een spannende wetenschappelijke fantasy trilogie

"Een zeldzaam boek dat mij als actiefan volledig bevredigt" (Fonda Lee, auteur van Jade City).

In een wereld die lang geleden werd geteisterd door oorlog, hebben de naties een wapenstilstand gezworen om nooit meer massavernietigingswapens te gebruiken. In plaats daarvan vertegenwoordigen hoogopgeleide krijgers, bekend als Grievar Knights, de belangen van hun naties in meedogenloze man-tegen-man-gevechten.

Murray Pearson was ooit een beroemde ridder totdat hij een verlies leed dat zijn vaderland kreupel maakte - maar nu is hij op jacht naar de volgende kampioen.

In ondergrondse en meedogenloze gevechtsringen maakt een weesjongen genaamd Cego naam voor zichzelf. Murray gelooft dat Cego het in zich heeft om te gedijen in 's werelds meest prestigieuze gevechtsacademie, maar eerst moet Cego zichzelf bewijzen in de wrede arena's van de onderwereld. En overleven is niet gegarandeerd.

The Combat Codes is enkel te verkrijgen in het Engels

Kopen bij bol.com

Met 'The Combat Codes' nog niet gevonden wat je zocht?

Er zijn nog veel meer steengoede fantasy boeken te ontdekken op de site.

Zo hebben we uitgebreide top 10 lijsten met fantasy boeken voor volwassenen, fantasy boeken voor de jeugd en de beste fantasy boeken series. Als je deze lijsten eens doorkijkt vind je zeker nog een goed fantasy boek om te lezen. Misschien wel je nieuwe favoriete fantasy boek. Wil je enkel recente fantasy kijk dan eens naar nieuwe fantasy boeken 2024 of naar het beste fantasy boek 2023.

Op ScienceFictionBoeken.com vind je anders ook nog lijsten van de beste science fiction boeken, ook voor fantasy fans. Veel leesplezier.